Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Νέο τεχνικό δίδυμο στον πάγκο του Α.Ο. Αγίας Γαλήνης.

Νέο τεχνικό δίδυμο στον πάγκο του Α.Ο. Αγίας Γαλήνης.

Ο Α.Ο. Αγίας Γαλήνης προχωρά την επόμενη του ημέρα και έτσι μετά την αποχώρηση του Νικήτα Πατεράκη, την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας αναλαμβάνουν ο Γιώργος Λαγουδάκης και Νίκος Τρουλλινός, δύο νέα ταλαντούχα παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου.Το νέο τεχνικό δίδυμο της ομάδας μας αναλαμβάνει να δημιουργήσει μια νέα ομάδα, η οποία θα αγωνιστεί στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ρεθύμνου.
Στα πλαίσια της προσπάθειας ανασύνταξης και παρουσίας ενός αξιόμαχου συνόλου με αγωνιστηκότητα και αξιοπρέπεια, ο Α.Ο. Αγίας Γαλήνης, αποφάσισε να εμπιστευτεί δύο δικούς του ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, οι οποίοι παρακολούθησαν σεμινάρια προπονητικής καθ'όλη τη διάρκεια της περσινής χρονιάς και πήραν τα διπλώματα τους σαν προπονητές.
 Οι επιλογές κρίνονται βάση των συνθηκών και των ιδιαιτεροτήτων και σε αυτή τη χρονική στιγμή, απαιτείται συστράτευση και προγραμματισμός για τη συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Ρεθύμνου. 
Επίσης το νέο τεχνικό δίδυμο θα αναλάβει και την ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Ο. Αγίας Γαλήνης η οποία θα λειτουργήσει με τη συμμετοχή των παιδιών του χωριού μας.

Να τους ευχηθούμε καλή αρχή, υγεία και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου