Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Πρώτο φιλικό για τον Α.Ο. Αγίας Γαλήνης.

Πρώτο φιλικό για τον Α.Ο. Αγίας Γαλήνης.

Πρώτη φιλική αναμέτρηση για τον Α.Ο. Αγίας Γαλήνης σήμερα με τον Α.Ο. Ζαρού στο γήπεδο του Ζαρού.
Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2 με την ομάδα μας να στέκεται πολύ καλά καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, να πετυχαίνει 2 τέρματα, παρόλο που είχε πολλές απουσίες και να ικανοποιεί με την απόδοση της τον προπονητή Γιώργο Λαγουδάκη. 

Τα γκολ για τον Α.Ο. Αγίας Γαλήνης πέτυχαν ο Χριστοδουλάκης με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και ο Νικολακάκης μετά από συνδυασμένη προσπάθεια των παικτών της ομάδας μας.
Για τον Α.Ο. Αγίας Γαλήνης αγωνίστηκαν οι: Φραγκιαδάκης, Καρουζάκης, Νικολιδάκης, Κουριδάκης, Αντωνάκης, Νικολακάκης, Χριστοδουλάκης, Ιερωνυμάκης, Χαριτάκης, Κουρτάκης, Νικηφοράκης και ο Μηναδάκης που μπήκε σαν αλλαγή.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Μιχάλης Φραγκιαδάκης ο οποίος έβγαλε τον αγκώνα του από κακή τοποθέτηση του χεριού του σε απόκρουση που έκανε.
Όλη η ομάδα του Α.Ο. Αγίας Γαλήνης όπως και εμείς να του ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη επιστροφή στην ομάδα.

Ο Α.Ο. Αγίας Γαλήνης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Α.Ο. Ζαρού κ. Αλμπαντάκη και τον προπονητή της ομάδας του Ζαρού κ. Πανταζίδη για τη φιλοξενία και να ευχηθεί στον Α.Ο. Ζαρού καλή πορεία στο πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου