Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Όταν περιμένεις καλεσμένους..........στο θέατρο Δαιδάλου & Ικάρου.

 Όταν περιμένεις καλεσμένους..........στο θέατρο Δαιδάλου & Ικάρου.


Οι νοικοκυρές της Θεατρικής Ομάδας Αγίας Γαλήνης...εν δράσει!!!

Έπιασαν σκούπες ηλεκτρικές μα και χειροκίνητες, φαράσια και πιεστικό και ό,τι άλλο χρειαζόταν και έκαναν το θεατράκι Δαιδάλου & Ικάρου στην Αγία Γαλήνη κυριολεκτικά να λάμψει, σήμερα το απόγευμα, τα κορίτσια της Θεατρικής Ομάδας Αγίας Γαλήνης, προκειμένου να είναι όπως πρέπει για να υποδεχθεί τους τυχερούς θεατές που πρόλαβαν και έκλεισαν θέσεις εγκαίρως και θα απολαύσουν τη μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο "ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ", την Παρασκευή 23 Ιουλίου και το Σάββατο 24 Ιουλίου στις 9 το βράδυ.

Η Λίνα, ο Ιάκωβος, η Ρένα, η Ζέφη, η Φαίη, η Γεωργία, οι Νατάσσες μα και όλα τα υπόλοιπα παιδιά της Θεατρικής Ομάδας σας περιμένουν να τους απολαύσετε και να σας χαρίσουν απίστευτες στιγμές γέλιου μα και διασκέδασης με την ορχήστρα τους που θα συνοδεύει με ζωντανή μουσική τα γυρίσματα, καθώς και τα τραγούδια και τους χορούς από τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Αγίας Γαλήνης.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι πρώτες παραστάσεις του Ιουλίου είναι sold out. Μπορείτε να κλείσετε όμως θέσεις για τις παραστάσεις στις 13 & 14 του Αυγούστου καλώντας στο 6948246842 ή με μήνυμα στο Facebook/Messenger της Θεατρικής Ομάδας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου