Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Προληπτικός Οδοντιατρικός έλεγχος στα σχολεία.

Προληπτικός Οδοντιατρικός έλεγχος σε μαθητές του
Δήμου Αγίου Βασιλείου, 
για... όμορφα χαμόγελα !
Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου – Τμήμα Παιδείας σε συνέχεια των κοινωνικών του δράσεων και σε συνεργασία με τον οργανισμό  «Χαμόγελο του Παιδιού», οργάνωσαν τον πρώτο για φέτος προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο, σε μαθητές των σχολείων της περιφέρειας μας . Συγκεκριμένα οι εθελοντές γιατροί του προγράμματος επισκέφθηκαν σήμερα Πέμπτη 24/10/2019 με το κινητό συνεργείο, τα δημοτικά και νηπιαγωγεία των Μελάμπων και της Αγίας Γαλήνης, όπου πραγματοποίησαν εξέταση συνολικά σε περίπου 80 μαθητές μας.
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίου Βασιλείου και υπεύθυνος τμήματος Παιδείας του Δήμου κος Τσουρδαλάκης Αντώνης αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook:
"Ο Δήμος μας τα τελευταία χρόνια με σειρά πολλών και καινοτόμων δράσεων, στοχεύει στην προαγωγή τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής υγείας των μαθητών μας, αλλά και των οικογενειών τους. Αποτελεί καθήκον μας  και προτεραιότητα να βρισκόμαστε κοντά στους δημότες μας, στις ανάγκες και στα προβλήματα τους, κοντά στους νέους, αυριανούς πολίτες του τόπου.
Εκ μέρους της δημοτικής αρχής θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του παιδιού», τους εθελοντές γιατρούς του προγράμματος καθώς  και  τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που υποστήριξαν τη διαδικασία."

Εμείς να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια γι' αυτή τη δράση και να ευχηθούμε να ακολουθήσουν και πολλές περισσότερες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου