Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Έργα ασφαλτόστρωσης στην Αγία Γαλήνη.

Ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν έργα ασφαλτόστρωσης
 στην Αγία Γαλήνη.
Επίσκεψη του Δημάρχου Αγίου Βασιλείου κου Γιάννη Ταταράκη στην Αγία Γαλήνη σήμερα, όπου μαζί με τον κοινοτάρχη του χωριού κο Μανώλη Φουντιδάκη επιθεώρησαν τις εργασίες ασφαλτόστρωσης που περατώθηκαν και αποτελούν παρεμβάσεις ζωτικής σημασίας για τον οικισμό της Αγίας Γαλήνης. Συγκεκριμένα τα έργα που παραδόθηκαν προς χρήση στους κατοίκους του χωριού είναι:

1) Ασφαλτόστρωση δρόμου στην Κοινότητα Αγίας Γαλήνης συνολικού μήκους 800μ και πλάτους 4μ. Η συγκεκριμένη οδός βρίσκεται στην τοποθεσία Σώπατα ή υδραγωγείο και φτάνει μέχρι τον δρόμο που συνδέει Αγία Γαλήνη με Μέλαμπες. Πρόκειται για μια περιοχή με μεγάλη προοπτική οικιστικής ανάπτυξης αφού δίνει διέξοδο επέκτασης στον οικισμό της Αγίας Γαλήνης με το ιδιαίτερο ανάγλυφο.
2) Επίσης στην Κοινότητα Αγίας Γαλήνης κατασκευάστηκε έγχρωμο βιομηχανικό σταμπωτό δάπεδο 1200τμ στην οδό Πρεβέλης (κάτω από το σχολείο) σε μια όμορφη και γραφική περιοχή του οικισμού όπου αντικαταστάθηκε το φθαρμένο οδόστρωμα.
 Ο Δήμαρχος κος Γιάννης Ταταράκης κατα την επίσκεψή του στα σημεία ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αγίας Γαλήνης κο Μανόλη Φουντιδάκη για την συμβολή του κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Από την ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Δημάρχου στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου