Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Α.Ο. Αγίας Γαλήνης - Εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Α.Ο. Αγίας Γαλήνης
 Εκτός έδρας στην
 πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Ξεκινάει από εκεί που σταμάτησε την προηγούμενη ποδοσφαιρική σεζόν ο Α.Ο. Αγίας Γαλήνης, με στόχο μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Ρεθύμνου, που ξεκινάει σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο.
Η ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας στην πρεμιέρα με αντίπαλο τη Δόξα Πλατανέ στο γήπεδο Μισιρίων σε αγώνα που διεξάγεται αύριο 6 Οκτωβρίου στις 4 το απόγευμα. Το διαιτητικό τρίο αποτελούν οι κ. Βοσκάκης, Παντελάκης και Μανασάκη ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Βυζιργιανάκης. 
Η ομάδα του Νικήτα Πατεράκη ενισχύθηκε σημαντικά φέτος το καλοκαίρι και αναμένεται να αποτελέσει μια από τις αξιόμαχες ομάδες της κατηγορίας. Το τελευταίο διάστημα εντάχθηκαν στην ομάδα μας οι: Αλεβυζάκης Μιχάλης (τερματοφύλακας) και Ξηρουδάκης Λάμπρος (επιθετικός) από την ομάδα του Χείμαρρου Χουστουλιανών που αγωνίζεται στην Β' κατηγορία της ΕΠΣ Ηρακλείου, Ρογδάκης Λεωνίδας (μέσος) και Νικολάκης Κώστας (αμυντικός) από τους Νέους Μοιρών ομάδα  Γ' κατηγορίας της ΕΠΣ Ηρακλείου και ο Χαμηλάκης Γιάννης (μέσος) από το Ασήμι ομάδα  Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ηρακλείου.
Τέλος από τους μικρούς συνεχίζει ο Χαριτάκης Γιώργος (τερματοφύλακας) ενώ εκδόθηκε δελτίο και στον Δρακάκη Αλέξανδρο (μέσος).
Οι παραπάνω προσθήκες ποδοσφαιριστών μαζί με τους "παλιούς" της ομάδας απαρτίζουν ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο είναι ικανό να ανεβάσει την ομάδα σε υψηλότερο επίπεδο.

Να τους ευχηθούμε, όπως και σε όλες τις ομάδες της ΕΠΣ Ρεθύμνου, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία,
 χωρίς τραυματισμούς και
 χωρίς βία στα γήπεδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου