Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

4η αγωνιστική πρωταθλήματος Β' κατηγορίας ΕΠΣ Ρεθύμνου Α.Ο. Αγίας Γαλήνης-Γεράκια Γερανίου.

  4η αγωνιστική πρωταθλήματος Β' κατηγορίας ΕΠΣ Ρεθύμνου Α.Ο. Αγίας Γαλήνης-Γεράκια Γερανίου.

Σε ματς που έγινε σήμερα το απόγευμα και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο γήπεδο Μελάμπων, ο Α.Ο. Αγίας Γαλήνης πανηγύρησε επάξια την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Ρεθύμνου με σκορ 2-1 απέναντι στα Γεράκια Γερανίου.




Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν ο Καλλιονάκης το 1-0 με κοντινή κεφαλιά, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο και ο Χριστοδουλάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος, κάνοντας το 2-1 αφού νωρίτερα η ομάδα του Γερανίου είχε ισοφαρίσει σε 1-1.





Ο Α.Ο. Αγίας Γαλήνης αγωνίστηκε με τους: Μπουρδελής, Τζωρτζακάκης, Καρουζάκης, Κουριδάκης (Χαριτάκης), Αντωνάκης, Σιάνης, Καλλιονακης (Γιορταμάκης), Ιερωνυμάκης, Ορφανουδάκης Ν., ΝικολακάκηςΧριστοδουλάκης (Ορφανουδάκης Β.)





Η ομάδα μας παρουσιάστηκε με 2 πρόσωπα στο σημερινό ματς. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ ενώ είχε ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα παρουσιάστηκε ασύνδετη, δίνοντας χώρο στα Γεράκια Γερανίου με αποτέλεσμα να δεχτεί την ισοφάριση σε 1-1. Μετά ανέβασε ρυθμούς και με ατομική προσπάθεια του Χριστοδουλάκη κέρδισε το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος κάνοντας το 2-1, χαρίζοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα μας. Ο Α.Ο. Αγίας Γαλήνης με τη νίκη αυτή έφτασε τους 4 βαθμούς στη βαθμολογία και ατενίζει με αισιοδοξία το υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Β'κατηγορίας της ΕΠΣ Ρεθύμνου.





Την επόμενη 5η αγωνιστική της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Ρεθύμνου, ο Α.Ο. Αγίας Γαλήνης φιλοξενείται από την ομάδα του Απόλλωνα στο Ρέθυμνο.




Ο προπονητής του Α.Ο. Αγίας Γαλήνης κ. Λαγουδάκης δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: 
"Ήταν είναι πολύ όμορφο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες με πολλές φάσεις για γκολ . Η εμπειρία μας έπαιξε σημαντικό ρόλο αλλά και η θελήση για την νίκη που έδειξαν όλα τα παιδιά . Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την πρώτη μας νίκη . Πολλά μπράβο στην ομάδα των Γερακιών για το όμορφο ποδόσφαιρο που παίζουν, τους  εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα με υγεία . Χάρηκα ιδιαίτερα σήμερα γιατί είδα ένα φίλο μου τον βοηθό προπονητή Κώστα Κλαψινο με των οποίο  ήμασταν μαζί στην σχολή προπονητών Uefa C του εύχομαι υγεία και κάθε επιτυχία"

Συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες για την προσπάθεια τους μέσα στο γήπεδο και ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας για την άξια και μεγάλη νίκη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου