Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Πρώτος βαθμός για τον Α.Ο. Αγίας Γαλήνης.

  3η αγωνιστική πρωταθλήματος Β' κατηγορίας ΕΠΣ Ρεθύμνου ΑΓΟΔΑ - Α.Ο. Αγίας Γαλήνης.

Τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Ρεθύμνου κατέκτησε σήμερα ο Α.Ο. Αγίας Γαλήνης. Στο  πρωϊνό ματς στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που διεξήχθη στογήπεδο Μισιρίων στο Ρέθυμνο, η ομάδα μας απέσπασε την ισοπαλία από την ομάδα του ΑΓΟΔΑ Παναρκαδικού με σκορ 3-3.


Οι παίκτες του Α.Ο. Αγίας Γαλήνης κατέθεσαν ψυχή σήμερα αφού ενώ η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1, δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς σε 3-3 και να κατακτήσουν τον πρώτο βαθμό για την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα και γι'αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια.



Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Χριστοδουλάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 το ματς αφού είχε προηγηθεί ο Παναρκαδικός νωρίτερα, Αντωνάκης που μείωσε σε 3-2 και Ιερωνυμάκης που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και χάρισε το βαθμό στην ομάδα μας.
Ο Α.Ο. Αγίας Γαλήνης αγωνίστηκε με τους: Τρουλλινός, Αντωνάκης,  Σιάνης, Κουριδάκης (Χαριτάκης),  Καρουζάκης, Νικολακάκης, 
Ορφανουδάκης (Γιορταμάκης), Ιερωνυμάκης, Ρογδάκης,  Χριστοδουλάκης, Κωνσταντινομανωλάκης. 

Ο προπονητής του Α.Ο. Αγίας Γαλήνης κ. Γιώργος Λαγουδάκης σχολίασε για το ματς και την απόδοση της ομάδας μας:
"Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών, προσπάθησαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και καταφέραμε να πάρουνε έστω ένα βαθμό. Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι  δίκαιο. Πιστευω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι . Καλή συνέχεια στον Παναρκαδικό" 

Την επόμενη 4η αγωνιστική της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Ρεθύμνου, ο Α.Ο. Αγίας Γαλήνης φιλοξενεί τα Γεράκια Γερανίου στο γήπεδο Μελάμπων.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου