Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Επίσκεψη Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη στην Αγία Γαλήνη.

Επίσκεψη Περιφερειάρχη Κρήτης  κ. Σταύρου Αρναουτάκη στην Αγία Γαλήνη.

Το προηγούμενο Σάββατο 03 Οκτωβρίου 2020 ο πρόεδρος κ. Φουντιδάκης Εμμανουήλ και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας Αγίας Γαλήνης καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μπαγιαρτάκης Επαμεινώνδας, είχαν την τιμή και τη χαρά να υποδεχτούν και να φιλοξενήσουν στην Αγία Γαλήνη τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον οποίο δεξιώθηκαν σε εστιατόριο στην παραλία της Αγίας Γαλήνης.

  Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν το χωριό και όλη την ευρύτερη περιοχή, για τα οποία είχε ενημερωθεί προηγουμένως και ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου κ. Γιάννης Ταταράκης ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δε μπόρεσε να παρευρεθεί. Στη συνάντηση  επίσης παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Νικολιδάκης Γρηγόρης με τους Αντιδημάρχους Φαιστού κ. Φασομυτάκη Γιάννη και κ. Κωνσταντουλάκη Αντώνη, ο πρόεδρος της κοινότητας Μελάμπων κ. Βασιλάκης Κώστας και ο  κ. Πρωτογεράκης Βαγγέλης πρόεδρος αγροτικής γεωργικής έκθεσης Βώρων.


Εκτός των θεμάτων που αφορούν την Αγία Γαλήνη και την ευρύτερη περιοχή η συζήτηση περιστράφηκε και σε κάποια κοινά θέματα των Δήμων Αγίου Βασιλείου και Φαιστού. Επίσης ο κ. Αρναουτάκης  ενημερώθηκε για κάποια έργα που έχουν ήδη παραδοθεί και για κάποια άλλα που θα χρηματοδοτηθούν το επόμενο διάστημα. 


 Ενημέρωση από τον πρόεδρο της Κοινότητας Αγίας Γαλήνης κ. Φουντιδάκη Μανώλη, τον οποίο και ευχαριστούμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου