Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Ευχαριστήριο από την Πνευματική Ομάδα Αγίας Γαλήνης

Ευχαριστήριο για το Γιορτινό Φιλανθρωπικό Παζάρι Αγάπης από την Πνευματική Ομάδα
 Αγίας Γαλήνης.
Σε ευχαριστήριο που απευθύνει ο εκ των υπευθύνων της Πνευματικής Ομάδας Αγίας Γαλήνης κος Μπαγιαρτάκης Αντώνιος σχετικά με το Γιορτινό Φιλανθρωπικό Παζάρι Αγάπης που έλαβε χώρα σήμερα στην Αγία Γαλήνη, αναφέρει:

"Με ειλικρινή συγκίνηση, ενημερώνω τα μέλη της Πνευματικής Ομάδας, πως το πρώτο μας παζάρι αγάπης στην Αγία Γαλήνη, που σκοπό έχει τη στήριξη εμπερίστατων συνανθρώπων μας και των ιδρυμάτων που στηρίζουμε, πήγε πέραν των προσδοκιών μας καλά. 
   Ευχαριστώ προσωπικά τον καθένα και την κάθε μία από τα μέλη της ομάδας προσφοράς για τις ώρες κατασκευής των χειροποίητων ξύλινων ημερολογίων, χριστουγεννιάτικων στεφανιών και στολιδιών. Των καταστημάτων που βοηθάνε τη διακονία της προσφοράς μας, στις οικογένειες και στα ιδρύματα που προσφέρουμε. Πιο πολύ όμως ευχαριστώ, τους πνευματικούς ανθρώπους μας, ιερείς και αρχιερείς, για την προσευχή τους και τον κόσμο που με μεγάλη προθυμία έδωσε από το υστέρημά του για τον
 ιερό σκοπό μας. 
  Το έργο μας μεγαλώνει, η ευθύνη μας μεγαλώνει, όλοι μαζί σαν ένας,  με τη βοήθεια του Θεού γινόμαστε πηγή φιλανθρωπίας!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου