Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Έψαλαν τα κάλαντα στην Ι. Μ. Παναγίας Καλυβιανής τα παιδιά του σχολείου της Αγίας Γαλήνης.

Τα παιδιά του σχολείου της Αγίας Γαλήνης έψαλαν τα κάλαντα στην Ι. Μ. Παναγίας Καλυβιανής.
Παρόλες τις δυσκολες καιρικες συνθήκες που επικρατούσαν σήμερα,  ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου της Αγίας Γαλήνης  μοίρασε τα είδη και αγαθά που είχαν αγοραστεί από έσοδα του Συλλόγου, στο ορφανοτροφείο και στο γηροκομείο της Ιεράς Μονής  Παναγίας Καλυβιανης!  
Επίσης τα παιδιά του σχολείου της Αγίας Γαλήνης έψαλαν τα κάλαντα σκορπώντας στιγμές χαράς και συγκίνησης στους παρευρισκόμενους!
Στο προφίλ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αναφέρεται:
 "Ο Συλλογος γονέων και κηδεμονων του σχολείου μας ευχαριστεί θερμά τις μοναχές για το ιδιαίτερο καλωσόρισμα τους και 
την αγάπη τους.
Την Πνευματική Ομάδα Αγίας Γαλήνης για την συμπαράσταση και την βοήθεια τους και συγκεκριμένα τον
 κ. Αντωνη Μπαγιαρτακη, τον
 κ.  Πολυδωρο Καραλη και την διευθύντρια του σχολείου μας
 κ. Βανεσα Μαραβελάκη.  
Τα ανοιχτά σούπερ μάρκετ του χωριού μας από όπου αγοράστηκαν τα είδη και αγαθά που παραδόθηκαν, με τα χρήματα που συγκεντρώσαμε από τα κάλαντα την προηγούμενη εβδομάδα, για τις γεναιοδωρες εκπτώσεις που μας έκαναν και συγκεκριμένα με αλφαβητική σειρά το σούπερ μάρκετ Ανδρέα  Καδιανακη, το σούπερ μάρκετ Ιωάννη Μπαγιαρτακη και το σούπερ μάρκετ Αριάδνη του Πυραμου Τρουλλινου..
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και τους χωριανούς που μας στήριξαν την μέρα που είπαμε τα κάλαντα και χάρη σε αυτό καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα αξιόλογο ποσό για να αγοράσουμε τα αγαθά! 
 Τέλος ευχαριστούμε παρα πολύ όλα τα παιδιά που συμμετείχαν  και ευαισθητοποιήθηκαν και στα κάλαντα και σήμερα στην παράδοση της προσφοράς! Χάρη σε αυτά τα μικρά αγγελάκια νιώσαμε σήμερα ιδιαίτερο δέος και συγκίνηση  που παρόλη την βροχή ήταν εκεί να τραγουδήσουν τα κάλαντα στους ηλικιωμένους, να τους προσφέρουν γλυκίσματα και να τους ευχηθούν  με ένα πλατύ χαμόγελο καλές γιορτές!
 Τα αγαθά που προσφέραμε στο ορφανοτροφείο  ήταν : γάλα, μπισκότα, κρουασάν, μαρμελάδες, μέλι, μερεντες,κακάο, σαμπουάν, οδοντόκρεμες, μαλακτικές κρέμες μαλλιών, αφρόλουτρα, σαπούνια, μπατονέτες, αλκοολούχες λοσιόν, καθαριστικά προϊόντα,  και μια 40’ smart τηλεόραση και ένα DVD player.. 
  Ελπίζουμε να μπορέσουμε να το καθιερώσουμε και κάθε χρόνο τα παιδιά του σχολείου μας να κάνουν αυτή την προσφορά αγάπης στον συνάνθρωπο τους αυτές 
τις Άγιες Μέρες!! 
Καλές γιορτές ευχόμαστε σε όλους με υγεία και αγάπη στα σπίτια σας! Ευτυχισμένο το νέο έτος"

Να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της σημερινής εκδήλωσης, στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και στο Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου της Αγίας Γαλήνης, στην Πνευματική Ομάδα Αγίας Γαλήνης αλλά κυρίως στα παιδιά του σχολείου της Αγίας Γαλήνης που συμμετείχαν δίνοντας χαρά και ελπίδα στους παρευρισκόμενους για τις Άγιες Ημέρες που έρχονται. Ευελπιστούμε και ευχόμαστε η εκδήλωση αυτή να γίνει θεσμός και να επαναλαμβάνεται
 κάθε χρόνο!!!

 Καλές γιορτές σε όλους με υγεία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου